Topul OTRAVURILOR pe care cu totii le tinem in frigider!

39

Numeroase alimente care se gasesc in supermarketuri sunt pline de ingrediente nocive. Vezi ce nu ar trebui sa ai niciodata in frigider.

frigiderPateurile

Pateurile sunt considerate alimente de foarte proasta calitate, potrivit healthylifetricks.com. Contin cea mai ieftina carne, iar 50% din compozitia lor este reprezentata de apa, grasimi, sare, condimente, intestine, piele etc. De altfel, pateul contine o cantitate foarte mare de sare, dar nu iti poti da seama din cauza unor substante care neutralizeaza gustul. La fel de nesanatoase sunt si cele vegetale, facute din soia sau ciuperci. Au o cantitate mare de uleiuri vegetale, iar nivelul de grasime continut este mai mare decat doza recomandata.

Margarina

Margarina este facuta din uleiuri vegetale hidrogenate de floarea soarelui sau porumb. In ulei se adauga vitaminele A, D si E si se amesteca pana cand se obtine consistenta untului. In timpul productiei margarinei se obtin grasimi trans, care cresc nivelul colesterolului rau. Consumul acestui produs creste riscul aparitiei bolilor cardiovasculare.

Maioneza

Maioneza contine 75% ulei de floarea soarelui, iar 100 de grame de maioneza au mai multe calorii decat 100 de grame de bacon, fara nutrienti si vitamine. Maioneza light are mai putine grasimi, dar nu are nicio valoare nutritionala.

Sursa: unica.ro.