Acasă Angajari Toti bugetarii din Romania asteapta asta! Legea salarizarii unitare a intrat in...

Toti bugetarii din Romania asteapta asta! Legea salarizarii unitare a intrat in linie dreapta!

Legea salarizării unitare, în linie dreaptă. Premierul Dacian Cioloş s-a întâlnit, luni dimineaţă, cu ministrul Muncii, Ana Costea, şi ministrul Finanţelor Publice, Anca Dragu, pentru a discuta despre proiectul Legii salarizării unitare.

Emoții pentru bugetari în condițiile în care legea salarizării unitare va fi publicată într-un prim draft peste câteva zile, intrând astfel în dezbatere publică.

Şeful Executivului a afirmat duminică că în zilele următoare Legea salarizării va fi finalizată iar proiectul acesteia va fi pus în dezbatere publică.

„Ceea ce facem acum şi sper eu că săptămâna viitoare să fim în măsură să punem în dezbatere publică un prim proiect de lege a salarizării unitare. Vedem acum marjele de creştere a bugetului salarizării pe care îl avem pe următorii patru ani şi cu acele marje obiectivul este să ducem salariile mai mici şi dezechilibrele salariilor mai mici în sus. Salariile care deja sunt mari în unele ministere nu le vom putea creşte”, a declarat premierul la un post TV.

Dacian Cioloș a arătat că prin acest proiect se urmărește să fie date sporuri acolo unde acestea se justifică și, de asemenea, actul normativ va include elemente de performanță.

„Vom lasa o marjă în suplimentarea salariului pe baza criteriilor de performanță și vom veni pe urmă în pachetul privind reforma administrației cu cateva elemente legate de obiectivarea măsurării performanței”, a spus Ciolos.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentTu ai bani aici? O cunoscuta banca din Romania face concedieri MASIVE si inchide SUCURSALE!
Articolul următorVIDEO – TERORISMUL a ajuns la Casa Alba! Impuscaturi in Congresul Statelor Unite ale Americii!