Acasă Economie Toti membrii consiliului de Administratie al Tarom au fost revocati din functie...

Toti membrii consiliului de Administratie al Tarom au fost revocati din functie de Ministerul Transporturilor!

17

Consiliul de Administratie al Tarom a fost revocat din functie de Ministerul Transporturilor, in contextul conflictului dintre membrii acestei structuri de conducere si CEO-ul companiei, Christian Edouard Heinzmann.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Noul Consiliu de Administratie numit de Ministerul Transporturilor este alcatuit din Dante Stein – consilier al primului ministru, Manuel Donescu -secretar de stat in Ministerul Trasporturilor, Florin Luca – consultant strategie bancara, Bogdan Speteanu – director general BCR Leasing si Razvan Filipescu – presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism.

„Revocarea tututor membrilor CA s-a facut deoarece au incalcat statutul si mandatul cand au decis reducerea mandatului directorului executiv de la 4 ani la un an (…) Se considera ca afirmatiile din presa membrilor CA au adus grave prejudicii imaginii companiei”, a declarat Teodora Trandafir, purtator de cuvant al Ministerului Transporturilor, intr-o conferinta de presa.

In prima sedinta a CA va fi ales si noul presedinte al Consiliului de Administratie dintre cei cinci noi membri.

Consiliul de Administratie revocat a fost format din Dan Pascariu, Valentin Macec, Ciprian Ladunca, Marius Ghenea si Dumitru Prunariu.

Sursa: mediafax.ro

Articolul precedentDinamo a trecut de FC Brasov, scor 2-1! VIDEO
Articolul următorCercetatorii ROMANI au facut o DESCOPERIRE MONDIALA care va stopa cancerul hepatic!