Acasă Media PLAN Toti telespectatorii emisiunii ”Viata Satului” se vor intrista sa auda asta. A...

Toti telespectatorii emisiunii ”Viata Satului” se vor intrista sa auda asta. A murit la doar 44 de ani!

282

Cosmin Andrei a fost producătorul celei mai longevive emisiuni, Viața Satului. Cosmin Andrei s-a stins din viața joi, la numai 44 de ani. Deocamdată nu se știu cauzele decesului.

Cel care a făcut anunțul public pe Facebook a fost un apropiat al său, Daniel Butănoiu. „Din păcate, pe seară, am primit o veste tristă legata de Cosmin Andrei de la Viata Satului cum ca nu mai este printre noi! Cumplit! A plecat dintre noi împrieteniți, un tată, un profesionist, un OM! Condoleanțe familiei!”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

Contactați de Click!, reprezentanții TVR au confirmat trista veste. „Colegul nostru, Cosmin Andrei, cunoscutul jurnalist al emisiunii „Viața Satului”, s-a stins din viață la numai 44 de ani. Cosmin Andrei a lăsat în urmă o carieră impresionantă, la Televiziunea Română. Încă de la început, numele său a fost legat de una dintre cele mai longevive emisiuni de televiziune din România. Povestea lui la TVR a început în 1996, când a fost angajat în funcția de reporter, pentru ca ulterior, timp de 18 ani, să ocupe funcția de producător al emisiunii Viața Satului. De-a lungul carierei de jurnalist la TVR, Cosmin Andrei a primit mai multe premii importante. Dintre acestea, amintim distincția pentru emisiunea Viața Satului, primită în 2015, alături de colegul său, Gabriel Gherghescu – Trofeul APTR pentru cel mai reprezentativ program de televiziune care a contribuit la dezvoltarea audiovizualului ramânesc de după anul 1989. Dumnezeu să-l odihnească!”.

Sursa: click.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos