Acasă Auto Trafic DEZASTRUOS pe Valea Prahovei! 15 kilometri are coloana de mașini!

Trafic DEZASTRUOS pe Valea Prahovei! 15 kilometri are coloana de mașini!

35
Traficul pe DN 1 se desfasoara ingreunat, luni dupa-amiaza, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, unde s-a format o coloana de masini pe o distanta de cel putin 15 kilometri si se circula cu viteza redusa pe sensul de coborare dinspre munte, transmite corespondentul Mediafax.
traficTuristii care petrecut Pastele la munte se intorc acasa, astfel ca, luni dupa-amiaza, circulatia pe DN 1 este ingreunata in zona statiunilor de pe Valea Prahovei.
Potrivit politistilor, pe sensul de coborare dinspre munte al DN 1, incepand din zona statiunii Busteni si pana la intrarea in orasul Comarnic, pe o distanta de cel putin 15 kilometri, masinile circula in coloana, cu o viteza medie de 30 – 40 de kilometri la ora.
Pe sensul de urcare catre munte traficul rutier se desfasoara in conditii normale.
Mii de turisti au petrecut vacanta de Paste in statiunile de pe Valea Prahovei si din Brasov. Cele mai multe dintre pachetele turistice au inclus trei nopti de cazare, turistii eliberand camerele luni si pornind spre case. In aceste conditii, se asteapta ca DN 1 sa fie aglomerat intreaga dupa-amiaza.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos