32 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăStirea zileiBrasovTragedia din Sinaia: Femeie omorata la prima intalnire de un barbat pe...

Tragedia din Sinaia: Femeie omorata la prima intalnire de un barbat pe care l-a cunoscut pe facebook!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

S-au derulat scene terifiante în fața unei pensiuni din Sinaia. O femeie de 47 de ani din Ploiești a fost lovită de un bărbat care o însoţea în staţiune.

S-au cunoscut recent pe Facebook şi şi-au dat întâlnire. Doar că ceva nu a mers bine. Băut bine, respectivul i-a dat câteva palme, a îmbrâncit-o și a fugit cu mașina, chiar dacă avea permisul suspendat. În urma lui, femeia a căzut pe asfalt și nu s-a mai ridicat.

Mai mulţi turişti aflaţi în Sinaia au asistat înmărmuriţi la scena petrecută pe înserat în faţa unei pensiuni din centrul staţiunii. Femeia în vârstă de 47 de ani îl cunoscuse, se pare, de numai două săptămâni pe Facebook pe bărbatul de 51 de ani, iar acum se vedeau pentru prima oară. Cei doi au luat masa la un restaurant şi trebuiau să se cazeze, dar au fost văzuţi ieşind nervoşi dintr-o pensiune. În câteva minute ceea ce părea o ceartă între parteneri s-a transformat într-o tragedie.

”Un om o bătea pe o femeie acolo, trăgea femeia de uşă să se urce în maşină, ea trăgea de uşă, el o închidea. Se certau, i-a dat şi vreo câteva palme, apoi a coborât jos, a luat-o, i-a făcut un vânt şi a căzut cu capul de asfalt acolo”, a povestit un martor.

“Dânsa mâncase mai devreme acolo şi era voioasă, urca treptele voioasă. Dânsa a vrut să se urce în maşină, dânsul i-a făcut brânci, a căzut şi s-a lovit la cap şi i-a aruncat cheia de la cameră şi a fugit”, a spus un alt martor.

După acest episod şocant individul a plecat cu maşina, deşi abia se ţinea pe picioare din cauza băuturii. În plus nici nu are permis de conducere valabil. Poliţiştii l-au oprit în oraşul Comarnic şi au aflat repede că avea 1,4 la mie alcool pur în aerul expirat.

Între timp medicii n-au mai putut să facă nimic pentru femeia lovită.

Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere, iar imaginile sunt deja proba în dosar. Individul a fost audiat, dar nu a fost reţinut. Autorităţile încă aşteaptă concluziile medicilor legişti care urmează să stabilească din ce cauză a murit femeia.

Ultimele stiri