13 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăStirea zileiBrasovFiul unui celebru om de afaceri scapa nepedepsit după ce a distrus...

Fiul unui celebru om de afaceri scapa nepedepsit după ce a distrus 12 mașini

in:

Stiri pe acelasi subiect

Mașinile electrice se ieftinesc pe fondul scăderii cererii

Sub presiunea concurenţilor chinezi, marii producători auto americani şi...

Primar din Olt mort intr-un accident rutier. Ambulanta s-a ciocnit cu un SUV!

Primarul comunei Gradinari Olt, Mihai Ioana, in varsta de...

Accident mortal seara trecuta in Suceava. Doua masini s-au ciocnit frontal!

Doua masini s-au ciocnit frontal intre localitatile Dumbraveni si...

Fiul lui Sever Mureșan scapă nepedepsit după ce a distrus 12 mașini într-un cartier din Brașov. Proprietarii autoturismelor grav avariate nu vor fi despăgubiți.

Șoferul băut care a distrus 12 mașini în cartierul Noua din Brașov nu va acoperi pagubele produse. Procurorul a luat această decizie în ciuda faptului că bărbatul în vârstă de 31 de ani a condus atunci deși avea permisul suspendat. Acesta a invocat faptul că șoferul ar fi vrut să se sinucidă și nu a lovit intenționat mașinile.

Adrien Stephane Mureșan, fiul lui Sever Mureșan, s-ar fi certat atunci cu iubita și, deși consumase alcool, s-a urcat la volan. După o cursă nebună prin Brașov, s-ar fi oprit în cartierul Noua, în care locuiește fosta sa iubită. Acolo a lovit nu mai puțin de 12 autoturisme parcate. Numărul ar fi fost și mai mare dacă mai mulți bărbați, martori ai incidentului, nu ar fi intervenit să-l imobilizeze până la sosirea poliției.

Rezultatele toxicologice au arătat că Mureșan junior nu consumase substanțe psiho-active înainte de  a urca la volan. Bănuiala a apărut după ce bărbatul a fost recalcitrant și în salvare. Acesta a rupt gulerul cervial care îi fusese pus de către medici și a încercat să distrugă aparatura din jur. Adrien Stephane Mureșan a fost dus atunci la un spital de psihiatrie pentru o evaluare.

Citeste continuarea pe bizbrasov.ro

Ultimele stiri