Acasă Brasov Mai e ceva sfant? PSD s-a dus cu popa la BEJ, sa-i...

Mai e ceva sfant? PSD s-a dus cu popa la BEJ, sa-i binecuvanteze candidatii la alegeri

210

Candidatii PSD pentru Consiliul Judetean Brasov s-au dus sa isi depuna candidaturile la Biroul Electoral Judetean insotiti de un preot. 

Candidatul PSD pentru sefia CJ Brasov este Marian Rasaliu, care a ajuns in PSD dupa un stagiu lung in fostul PDL. Alaturi de preot si de seful PSD Brasov, Marius Dunca, se afla si fostul europarlamentar Razvan Popa. Acesta a ajuns la Bruxelles, in urma cu trei ani, direct de pe un vas de croaziera, unde plecase sa lucreze ca ospatar, intrucat PSD nu mai avea nimic sa ii ofere.

„Am fost, cu mandrie, alaturi de Marian Rasaliu la depunerea candidaturii pentru presedintia Consiliului Judetean Brasov. Marian este un om de administratie, un specialist ale carui rezultate vorbesc de la sine si un fost prefect cu rezultate remarcabile recunoscute indiferent de preferintele politice.

Mesajele si solutiile noastre sunt foarte concrete si vizeaza un sistem de sanatate performant la nivel municipal si judetean, o infrastructura adusa la standarde egale in tot judetul, masuri pentru reducerea poluarii si cresterea nivelului de trai pentru toti cetatenii din judetul Brasov”, a scris seful PSD Brasov, Marius Dunca, pe Facebook.

https://www.facebook.com/marius.dunca.7/posts/4741355649211658
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos