TRAGEDIE IN LUMEA SPORTULUI! Un fotbalist S-A SINUCIS! Iubita lui este in STARE DE SOC!

31

Tragedie in lumea sportului. Un fotbalist in varsta de doar 21 de ani si-a pus capat zilelor in cel mai crunt mod cu putinta. Acesta a decis sa isi incheie socotelile cu viata aruncandu-se in fata trenului. Iubita lui este in stare de soc. 

lumanare-s-a-sinucis
Ionut Lucian Radu din comuna Cirligele, judetul Vrancea, a venit cu masina pana in dreptul liniei de cale ferata, a scris doua bilete de adio si si-a lasat cheile langa roata, apoi adecis sa se sinucida. Unul dintre biletele de adio era adresat mamei sale, iar celalalt iubitei, care ar fi plecata in Italia. Din informatiile primite de la anchetatori, care au citit acele doua mesaje, tanarul s-ar fi sinucis din dragoste.

ionut lucian radu

Dupa aflarea cumplitei vesti, prietena lui a postat un mesaj pe pagina de Facebook:

„Viata mea… m-ai lasat singurica… in lumea asta atat de rea. Mi-ai sfasiat inima… nu mai pot de durere si de suferinta. Nu mai pot. Numai Dumnezeu stie durerea mea si numai el intelege! El este singurul care stie cat de mult ne iubeam. Mi-ai promis ca ma faci mireasa. Ufff ma rog pentru sufletul tau, nu inteleg… sunt atatea intrebari fara raspuns… Nu mai pot… Nu am putere nici sa merg… M-ai lasat nenorocita… Cine imi mai spune mie te iubesc. Vei ramane vesnic in inima mea, ma rog la Bunul Dumnezeu sa imi dea putere… sa fiu tare… iar tie sa iti linisteasca sufletelul chinuit… dragostea mea Dumnezeu sa te ierte, iubirea mea!”, a scris tanara.

Ionut era fotbalist la Vointa Cirligele, din Liga a 5-a, iar gestul sau i-a uimit pe toti care il cunosteau. Inainte sa isi ia viata, surse din apropierea anchetei spun ca baiatul s-ar fi certat cu tatal sau, care a observat ca e foarte agitat si inchis in el.

ionut lucian radu 2

„Nu pot sa inteleg ce s-a intamplat. Era un baiat linistit, cu mult bun simt. Chiar faceam comparatie intre el si tinerii din ziua de azi. Era la locul lui si provine dintr-o familie la fel”, a declarat primarul comunei Cirligele, Stefan Moscu.

Sursa: Can Can

Transparenta face diferenta