Acasă Social TRAGEDIE IN UNGARIA: Trei romani au murit si alti 18 au fost...

TRAGEDIE IN UNGARIA: Trei romani au murit si alti 18 au fost raniti!

24

Un accident grav s-a produs vineri dimineata in Ungaria, dupa ce un microbuz a fost implicat intr-un accident pe autostrada M5, pe sensul spre Budapesta, trei romani au murit si 18 au fost raniti, potrivit mediafax.ro.

Ambasada Romaniei la Budapesta s-a autosesizat, vineri, cu privire la un grav accident de circulatie, care a avut loc in jurul orei 5.40, ora locala, pe autostrada M5, pe directia Budapesta, in care au fost implicate mai multe autovehicule, printre care si un microbuz cu numar de inmatriculare romanesc, informeaza MAE.

„Din primele informatii obtinute de misiune, este vorba de 3 persoane decedate si 18 persoane ranite. Se pare ca atat persoanele decedate, cat si cele ranite sunt cetateni romani. Ambasada Romaniei a intreprins de indata demersuri pe langa autoritatile statului de resedinta pentru a obtine informatii cu privire la acest eveniment nefericit. Consulul Romaniei la Budapesta si atasatul de interne se afla in acest moment la locul accidentului, beneficiind de sprijinul autoritatilor ungare”, mentioneaza MAE.

Misiunea diplomatica a Romaniei la Budapesta este in legatura permanenta cu autoritatile din tara de resedinta referitoare la acest accident. Ambasada Romaniei la Budapesta este pregatita sa acorde asistenta si protectie consulara in limita competentelor legale.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos