Acasă Cluj TRAGEDIE la doar 27 de ani! Patronul unui MARE LANT DE RESTAURANTE...

TRAGEDIE la doar 27 de ani! Patronul unui MARE LANT DE RESTAURANTE a murit in conditii GROAZNICE!

11

Incident tragic în această dimineață la Aerodromul Luncani de lângă Câmpia Turzii, județul Cluj. Omul de afaceri Vlad Lupaș, CCO la lanțul de restaurante Salad Box, a decedat după un salt eșuat cu parașuta.

Incidentul s-a petrecut în această dimineață. Vlad Lupaș a decolat de pe Aerodromul Luncani însă n-a mai ajuns viu la sol. Potrivit primelor informații, parașuta principală a acestuia nu s-a deschis, iar apoi și parașuta secundară i-a făcut probleme, parașutistul izbindu-se violent de pământ după o cădere în gol de la o înălțime de 3000 de metri.

Medicii sosiți de urgență la fața locului nu l-am mai putut ajuta pe tânărul grav rănit și au fost nevoiți să constate decesul.

Cauza probabilă pentru producerea tragediei este o defecțiune la parașuta cu care era echipat Vlad Lupaș. Aflat în avion, la câteva mii de metri altitudine, lui Vlad Lupaș i s-a deschis accidental parașuta de rezervă, care a fost trasă în afara avionului de curenții puternici de aer. Odată cu parașuta de rezervă în afara avionului a fost tras și Vlad Lupaș, care s-a izbit în aer de aripa din spate a avionului,. după carfe și-a pierdut cunoștința și a căzut apoi în gol de la 3.000 de metri altitudine, anunță Someșeanul.ro.

Colegii acestuia au asistat neputincioși la întreaga scenă dramatică, neavând cum să-l ajute pe tânărul de 27 de ani. Acesta s-a izbit violent de sol și a decedat pe loc.

content-image

content-image

content-image

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos