23.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăStirea zileiBucurestiTransportatorii BLOCHEAZA joi Bucurestiul! Mii de TIR-uri sunt asteptate in centru!

Transportatorii BLOCHEAZA joi Bucurestiul! Mii de TIR-uri sunt asteptate in centru!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

Protest spontan: Angajatii din Finante au blocat toata Romania

Federația Națională a Sindicatelor din Finanțe anunță joi că...

Brigada Rutieră anunţă o serie de restricţionări ale traficului, care vor intra în vigoare joi, în intervalul orar 5,00 – 17,00, în vederea manifestaţiei transportatorilor, ce va fi organizată în Piaţa Victoriei.

Astfel, începând cu ora 5,00, se va restricţiona traficul rutier pe Şos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf, până la Piaţa Victoriei, respectiv Şos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf, până la Piaţa Presei Libere (Zona Centrală – Mediană, gradual, în funcţie de sosirea participanţilor), permiţându-se, permanent, circulaţia pe ambele sensuri ale Str. Arh. Ion Mincu.

La nevoie, se va restricţiona traficul pe Str. Paris şi pe breteaua care leagă Bd. Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei.

Începând cu ora 5,00, circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată, prin asigurarea traficului rutier, pe două benzi de circulaţie pe sens, între Bd. Aviatorilor şi Calea Victoriei, respectiv Bd. Lascăr Catargiu, asigurându-se circulaţia pe Calea Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzeşti şi Bd. Lascăr Catargiu.

Restricţiile rutiere vor fi în vigoare până la ora 17,00, cel târziu.

Ca rută alternativă se poate folosi: Bd. Aviatorilor – Bd. Beijing – Str. Nicolae Caramfil – Bd. Aerogării – DN1. O altă variantă poate fi: Bd. Ion Mihalache – Bd. Mareşal Averescu – Bd. Mărăşti – Piaţa Montreal – DN1.


Citeste si:

Uniunea Transportatorilor din Romania: De la 1 ianuarie 2016 RCA pentru un Logan poate ajunge la 1000 de EURO!

TRANSPORTATORII de MARFURI vor intra in GREVA generala, aprovizionarea magazinelor de Sarbatori fiind in pericol!


Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, în această perioadă, să respecte semnalele agenţilor de poliţie şi să utilizeze rutele ocolitoare.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului, după o temeinică asigurare, şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

Măsurile au fost dispuse în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti.

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România, Federaţia Operatorilor Români de Transport, Asociaţia Patronală a Transportatorilor Europa 2022, Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale, Asociaţia Naţională a Transportatorilor şi Taximetriştilor Independenţi şi Asociaţia Operatorilor de Transport Rutier A.P.U.L.U.M au primit aviz de la Primăria Capitalei pentru organizarea, joi, a unui protest de amploare în zona Piaţa Victoriei, cu condiţia ca numărul autovehiculelor participante să nu depăşească 7.000, anunță agerpres.ro

 

Ultimele stiri