10.4 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăStirea zileiArgesTrei romi dintr-un BMW au vrut sa faca pe smecherii si au...

Trei romi dintr-un BMW au vrut sa faca pe smecherii si au atatcat un motociclist in trafic! Acesta e luptator K1 si i-a batut pana au chemat Politia!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Trei cetateni de etnie roma au fost baturi mar de un motociclist pe care l-au sicanat si vrut sa-l bata cu batelepe drumul Curtea de Arges – Pitesti. Motociclistul era un politist care a lucrat la mascati, a luptat in Kosovo si in galele de K1. Doi dintre romi au fost batuti, iar al treilea a fugit, scrie Adevarul. Cei trei s-au ales cu plangere penala pentru distrugere si lovire.

Trei barbati romi care se aflau intr-un autoturism BMW s-au sicanat in trafic cu un alt participant aflat in trafic, pe motocicleta, acesta din urma fiind un politist de la Sectia Rurala Albestii de Arges, George Fir, ce a lucrat in trecut la mascati si a fost prin misiuni in Kosovo.

La intrarea in comuna Bascov, langa Pitesti, romii l-au blocat, i-au pus masina in fata, iar politistul a cazut cu motocicleta, moment in care si-a rupt si un deget. Cei trei barbati au coborat din masina cu bate pentru a-l lua la bataie pe George Fir, insa doi dintre ei au fost batuti mar, iar al treilea a fugit, fiind prins in cele din urma.

Toti agresorii romi au ajuns ulterior la spital. George Fir, unul dintre cei mai apreciati politisti din Arges, a lucrat ani de zile in Trupele Speciale, a fost luptator K1, fosta garda de corp pentru un judecator care ancheta crimele din Kosovo si pe care l-a insotit in deplasarile in teren, pentru cercetari sau identificare de martori.

Fost agent de la SPIR (Serviciul de Politie pentru Interventie Rapida), George Fir este foarte cunoscut ca practicant de arte martiale si luptator in competitii de tip K1.

Ultimele stiri