Acasă Stirea zilei TRIMISUL lui Dumnezeu pe PAMANT a vazut ce se va intampla cu...

TRIMISUL lui Dumnezeu pe PAMANT a vazut ce se va intampla cu LUMEA in urmatorii 200 de ani!

37

Am fost bombardati si vom fi in continuare cu fel si fel de profetii despre viitor, dar au fost si oameni care au profetizat cele mai mari cataclisme care urmau sa aiba loc in lume.

Unul din acesti oameni a fost Calugarul Abel. El a prezis soarta tarilor rusi, razboiul Rusiei cu Franta din 1812 si intrarea triumfala a lui Napoleon in Moscova,destinul tragic al Casei Imperiale a Romanovilor si moartea martirica a ultimului tar, Nicolae al II-lea. A prevestit cele doua razboaie mondiale, caderea autocratiei imperiale si valul de nenorociri care a lovit intreaga lume, ca urmare a revolutiei bolsevice. Pentru aceste profetii, calugarul rus Abel a fost aruncat in temnita, unde a petrecut peste 20 de ani.

A ajuns alaturi de cei mai mari criminali si hoti din acele timpuri, in inchisoarea din Sankt Petersburg pentru ca avusese indrazneala sa ii spuna Imparatesei Ecaterina cea Mare cum si cand avea sa moara.

Insa toate aceste masuri au fost luate in zadar. Desi nimeni nu avea voie sa vorbeasca cu acest barbat, exact la 8 luni de cand a facut previziunea, imparateasa a murit. Evenimentul a socat intreaga curte imperiala, iar pe mostenitorul tronului, Pavel I, autenticitatea teribilei prevestiri l-a ingrozit.

Citeste pe Caplimpede.ro!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos