Tronsonul de autostrada Arad-Nadlac lot 1 va fi construit de asocierea Astaldi Sp.A. – MaxBoegl!

28

Asocierea Astaldi Sp.A. – MaxBoegl a fost desemnata castigatoare a licitatiei derulate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) pentru constructia tronsonului de autostrada Arad-Nadlac lot 1, potrivit firmei de avocatura de business Bostina & Asociatii.

Astfel, Curtea de Apel Bucuresti a respins ieri ca nefondata plangerea impotriva rezultatului procedurii de atribuire formulata de asocierea PORR CONSTRUCT S.R.L. – PORR BAU GmbH. Hotararea este irevocabila.

De asemenea, prin decizia nr. 4773/04.11.2013, Curtea de Apel Bucuresti a respins ca nefondata plangerea impotriva rezultatului procedurii de atribuire formulata de Asocierea S.C. CCCF Drumuri si Poduri Timisoara SRL – S.C. Societatea de Constructii in Transporturi SA- S.C. Luca Way S.R.L. Si aceasta hotarare a Curtii de Apel este irevocabila.

„Anterior, contestatiile formulate de cel doi ofertanti nemultumiti de rezultatul procedurii de atribuire au fost respinse de CNSC prin decizia nr 3388/3524/3600 din 20.09.2013, casa noastra de avocatura asigurand asistenta si reprezentarea si cu acea ocazie. Acesta este un rezultat foarte bun si un succes al intregii echipe, care vine sa confirme inca o data expertiza dobandita avocatii nostri in aceasta arie de practica”, spune Mihai Marian, avocat partener in cadrul casei de avocatura Bostina si Asociatii, coordonatorul ariei de practica „Infrastructura” si avocatul care a reprezentat asocierea Astaldi Sp.A –Max Boegl in acest proces.

Sursa: economica.net