Acasă Comentariul zilei Tudor Chirila, nervos pe Klaus Iohannis: ”Să ne explice și nouă cum...

Tudor Chirila, nervos pe Klaus Iohannis: ”Să ne explice și nouă cum a ajuns frate cu evazioniștii și infractorii”

273

Artistul Tudor Chirilă a lansat un atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce șeful statului a promulgat legea prin care evazioniștii scapă de închisoare dacă achită prejudiciul.

Astfel, în loc de închisoare, evazioniștii pot scăpa doar cu o amendă.

Chirilă întreabă ironic dacă Klaus Iohannis a dat bon fiscal pentru meditațiile cu care și-a rotunjit veniturile sau a fost evazionist.

Sa ne explice si noua Klaus Iohannis (ca tot ii platim salariul) cum a ajuns frate cu evazionistii si intractorii si de ce nu a retrimis aceasta lege mizerabila spre reexaminare. Bine, nu e mult de explicat, nu suntem nici prosti, nici orbi. Poate doar uimiti de doza de imoralitate a unui individ care se declara bucuros ca seamana cu Arnie Schwarzenegger.

“Altfel spus, legea inițiată de PSD și promulgată de președintele Iohannis, deși o putea întoarce la Parlament, produce efecte mult mai extinse, nu doar în cazul anchetelor și proceselor în curs, ci și în unele cauze rămase definitive. În aceste cauze, pedeapsa închisorii poate fi înlocuită cu amenda”

Si ce parere au despre asta Dan Barna Dacian Cioloş Vlad Voiculescu Stelian Ion Florin Cîţu Ludovic Orban si alti politicieni care au pe agenda lupta inpotriva coruptiei si a marii evaziuni.

PS. Oare domnul presedinte a dat bon fiscal pentru meditatiile cu care si-a rotunjit veniturile? Sau a fost evazionist?”, spune Chirilă.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos