Acasă Monden Tudor Chirila si-a facut testul ADN! A aflat detalii pe care nu...

Tudor Chirila si-a facut testul ADN! A aflat detalii pe care nu le banuia niciodata despre stramosii lui!

15

Artistul Tudor Chirila a fost curios să își afle originile, motiv pentru care și-a făcut un test ADN. A mărturisit pe internet ce a aflat.

Tudor Chirilă și-a făcut test ADN. „Mi-am găsit și ceva verișori”

„La un moment dat a circulat pe net un viral cu niște oameni care pe baza testului ADN (făcut de cei de la AncestryDNA) și-au aflat originile și mulți dintre ei au rămas stupefiați să afle că strămoșii lor provin din zone ale lumii total opuse geografic, spiritual și cultural. Filmulețul era foarte emoționant pentru că unii dintre cei selectați aveau opinii radicale despre înrădăcinarea lor într-o anumită zonă geografică. Într-o lume în care fenomenul migrației este privit ca un început de apocalipsă clipul venea să spulbere preconcepțiile depre salvarea planetei prin fundamentalism religios, izolaționism, protecționism și convingeri bazate pe apartenență sau superioritate etnică.

Mi s-a părut o idee foarte tare să fac și eu testul ăsta care este facilitat de cei de la Momondo. Să văd și eu cât de corcită este genealogia mea. Mai jos, în filmarea destul de stângace, că na, eram emoționat, aveți reacția la cald și demonstrația că mă trag de prin Europa și încă puțin din restul lumii 🙂 Ba mi-am găsit și ceva verișori”, a povestit Tudor Chirilă, care a postat și o înregistrare video.

„Primul rezultat este că sunt 46 la sută din Europa de Est, 38 la sută din Italia și Grecia, 5 la sută din Caucaz, 4 la sută din Asia de sud și 8 la sută din alte regiuni”, spune artistul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos