Acasă Turism Turcia la superlativ in turism

Turcia la superlativ in turism

81

Decernarea premiilor  Travel Awards 2012 a adus Turciei cateva premii de mare prestigiu. Turcia a excelat in turism la categoriile: cea mai buna statiune, cel mai bun hotel, cel mai bun minister. Ministerul Culturii si Turismului de la Istanbul a fost desemnat drept cea mai buna autoritate de stat in domeniul turismului din intreaga Europa.

„Suntem incantati sa primim acest premiu intr-un an in care Turcia a cucerit cateva premii de mare prestigiu, iar destinatiile noastre turistice au beneficiat de o mediatizare fara precedent. Este, de asemenea, anul in care Istanbul este Capitala Europeana a Sportului si anul in care acest oras a intrat in finala de trei a concursului in vederea alegerii gazdei pentru Jocurile Olimpice din 2020”, a spus un reprezentant al ministerului, citat de Breaking Travel News.

Premiul primit de minister nu a fost singurul decernat Turciei la World Travel Awards 2012. Iata si altele:

  • Cel mai bun hotel      de lux din Europa – Mardan Palace, Antalya;
  • Cea mai buna statiune      de lux din Europa – Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, Belek;
  • Cel mai bun hotel      de lux, dintre cele deschise in ultimul an in Europa – Angel’s Peninsula,      Marmaris.

Turcia este una dintre destinatiile turistice care au crescut enorm in ultimii ani. In prezent, Turcia este a sasea in topul tarilor preferate de turistii straini. In 2011, 31,4 milioane de turisti straini au vizitat Turcia.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos