13.8 C
București
vineri, aprilie 10, 2020

Turism in Romania: Sezlongurile in statiunea Mamaia se mai inchiriaza DOAR CU SPAGA!

BOR anunta cum va decurge Pastele anul acesta: Credinciosii sa iasa la ferestre si pe balcoane!

Pelerinajul de Florii se suspendă anul acesta. Ramurile de salcie vor fi binecuvântate în biserică și vor fi distribuite de către voluntari credincioșilor din parohie...

Suntem in plin sezon estival cand sa gasesti un sezlong liber este o arta.

“Daca prietenii au ajuns si au luat o saltea dai un telefon si spui tine-mi si mie inca doua saltele inca 3 stele. asa s-a ajuns sa avem cate 10 saltele la cort”, explica o turista.

“Problema este umbrela si acolo incep negocierile mai dure: cine e mai bolnav, cine e mai sanatos, cati copilasi ai cine e insarcinata cine nu si asa se cedeaza locurile la umbra”

Sunt si turisti care apreciaza acest sistem. Li se pare civilizat, mai ales ca nu sunt dispusi sa isi caute sezlong. Pentru a face fata cererii administratorii unei plaje cu 450 de paturi, au ales sa inchirieze doar pe perioada lunga.

„Noi facem rezervari pe minim o saptamana si cu plata in avans. Se socoteste un discount in functie de perioada, se alege un numar de umbrela, se achita. Acolo unde nu se fac rezervari este nebunie.

„Trebuie sa te trezesti de dimineata ca sa gasesti mai in fata. daca nu, la coada”, spune un turist. A ajuns tarziu si a dat spaga 10 lei pentru un sezlong care costa 25 de lei pe zi.

Un sezlong in nordul statiunii Mamaia se inchiriaza, in weekend, cu 50 de lei, iar un pat cu 120. In sudul statiunii puteti sa gasiti si cu 20-30 de lei, anunţă ProTV.

- Reclama -
- Reclama -

Ultimele stiri