UDMR este pionul Rusiei in Romania!

Liderul PRU Bogdan Diaconu a acuzat UDMR, intr-o emisiune la B1 TV ca, la fel ca si alte partide maghiare din tarile vecine Ungariei, se coordoneaza cu Viktor Orban in a face politica Rusiei si a crea tensiuni etnice in tarile UE si NATO.

udmrPotrivit lui Diaconu, UDMR se lupta de fiecare data pentru Ministerul Culturii si pentru Ministerul Mediului deoarece de acolo poate controla retrocedarile ilegale. ”Ministerul Mediului da avizele pe retrocedarile de paduri, iar Ministerul Culturii da avize pe retrocedarile de cladiri, iata de ce UDMR se bate in fiecare guvernare sa prinda cele doua portofolii”, a spus Diaconu.

Liderul Partidului Romania Unita a mai spus ca PNL a facut deja alianta cu UDMR in cazul votului pentru urmarirea penala a lui Laszlo Borbely pe care l-au salvat de justitie prin votul din Camera Deputatilor.

Liderul nationalist a anuntat in aceeasi emisiune ca PRU va propune schimbarea Constitutiei in sensul interzicerii dublei cetatenii pentru demnitari si pentru angajatii din domeniul sigurantei statului pentru ca niciodata sa nu mai avem situatii precum cazul fugarului Marko Attila.

Sursa: stiripesurse.ro