Acasă ACTUALITATE UIMIRE la granita Romaniei! Ungaria a demarat un referendum IMPOTRIVA Uniunii Europene!

UIMIRE la granita Romaniei! Ungaria a demarat un referendum IMPOTRIVA Uniunii Europene!

Ungaria a lansat sambata o campanie anti-europeana, cerandu-le cetatenilor parerea cu privire la modalitatea de a face fata politicilor Bruxelles-ului, care, potrivit guvernului ungar, le ameninta independenta, relateaza AFP.

Chestionarul, intitulat „Sa oprim Bruxelles-ul!”, a fost trimis catre fiecare casa din Ungaria, a anuntat un inalt responsabil guvernamental, lansand oficial campania.

„Urmeaza mari decizii si lupte, iar Ungaria nu poate iesi victorioasa decat daca are sustinerea intregii tari”, a declarat Bence Tuzson.

Chestionarul cuprinde sase intrebari, axate in special pe problema imigratiei.

„Ce ar trebui sa faca Ungaria atunci cand, in pofida unei serii recente de atacuri teroriste in Europa, Bruxelles-ul vrea sa o oblige sa permita intrarea migrantilor care au ajuns ilegal in tara”, este una dintre intrebari – care ofera ca variante de raspuns: „permiterea acestor migranti sa circule liber pe teritoriul tarii” sau „mentinerea acestora sub supraveghere, asteptand ca autoritatile sa se pronunte cu privire la cazul lor”.

Guvernul premierului nationalist Viktor Orban a ordonat, cu reguli ce au intrat in vigoare saptamana trecuta, detentia pe termen nedefinit a migrantilor in tabere instalate la frontiera.

O alta intrebare se refera la organizatiile nonguvernamentale (ONG-uri) internationale care, potrivit guvernului ungar, sustin imigratia ilegala sau se „amesteca” in afacerile interne ale tarii.

De luni de zile, guvernul ungar incearca sa reprime diverse ONG-uri pe care le califica drept „politice” sau formate din „militanti mercenari” – in special cele fondate de miliardarul de origine maghiara George Soros.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentRusia preia controlul serviciilor secretele in Romania! Geoana e ca si ”uns” la sefia SIE!
Articolul următorDupa ce a REVOLUTIONAT transportul in Oradea, un roman a fost invitat sa preia conducerea transportului public intr-o metropola MONDIALA!