Acasă Divertisment Uita-te ATENT la degetul tau! Testul amprentei ITI DEZVALUIE mult mai mult...

Uita-te ATENT la degetul tau! Testul amprentei ITI DEZVALUIE mult mai mult decat iti imaginai vreodata!

Vârtej

Persoanele cu amprenta în formă de vârtej sunt destul de greu de ţinut sub control. Acestea au un talent nativ să descopere răul ascuns şi analizează tot ce le înconjoară. Este posibil ca persoanele cu acest tip de amprentă să se apuce în acelaşi timp de mai multe treburi şi să se lase bătute la jumătatea drumului, pentru că îşi pierd interesul.

Astfel de persoane sunt instabile din punct de vedere emoţional şi nu ştii la ce te poţi aştepta de la ele, mai ales pentru că sunt singuratice şi preferă să acţioneze fără să se consulte cu altcineva. De multe ori, aceste persoane se vor îndoi de cei din jur, ca de altfel şi de propria persoană.

Personalitatea persoanei cu amprentă vârtej este flegmatică. Atunci când vorbeşte, trebuie să te străduieşti să înţelegi ce vrea să spună. Dacă cineva are vârtejuri pe ambele degete arătătoare, înseamnă că s-a născut gânditor. Acestea fiind spuse, persoanele cu această amprentă au o personalitatea versatilă şi complexă şi de cele mai multe ori nici măcar nu ştiu de ce sunt în stare să facă.

vartej

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
Articolul precedentFOTO – VIDEO ANUNT ISTORIC pentru Romania! Regele Mihai este GRAV BOLNAV si cedeaza TRONUL!
Articolul următorTop 3 ZODII cu noroc la bani in luna martie!