Acasă Divertisment Uita-te ATENT la degetul tau! Testul amprentei ITI DEZVALUIE mult mai mult...

Uita-te ATENT la degetul tau! Testul amprentei ITI DEZVALUIE mult mai mult decat iti imaginai vreodata!

33

Daca stii cum sa iti citesti amprentele, poti afla mult mai multe lucruri despre tine decat iti imaginai vreodata. Iata mai jos câteva aspecte fascinante ce ţin de amprenta personală.

Bucle

Este specifică europenilor şi corespunde cu starea de calm şi personalitatea echilibrată. Persoanele cu astfel de amprente sunt, de regulă, simpatice şi încearcă să îi ajute pe cei din jur, dar mai ales, îşi fac extrem de repede prieteni noi. Persoanele cu astfel de amprente sunt foarte harnice şi responsabile şi rareori preiau iniţiativa, scrie noobz.ro.

Principala sursă de informare şi sentimente pentru astfel de persoane este interacţiunea cu cei din jur. Aceştia sunt previzibili din punct de vedere emoţional şi sunt deschişi când trebuie să sară în ajutorul cuiva. Problema lor cea mai mare este că se îmbolnăvesc destul de repede.


Citeste si:

Testul pe care ORICE FUMATOR trebuie sa-l faca! Vezi daca plamanii tai SUNT SANATOSI!

Tu stii sa faci TESTUL SLANINEI? Cel mai mare secret al carnii de porc!


Caracterul unei persoane cu amprentă cu bucle este sangvin. Aceştia detestă munca obositoare şi nu îşi dau interesul când o activitate le provoacă stări de plictiseală sau dezgust. Dacă ai pe fiecare deget acest tip de amprentă, atunci eşti cu adevărat puternic, dar în acelaşi timp visător.

bucle

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos