10.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăACTUALITATEUite cine ne facea tigani! Sute de politicieni, muzicieni si oameni de...

Uite cine ne facea tigani! Sute de politicieni, muzicieni si oameni de televiziune acuzati de pedofilie!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Cei care spuneau ca imigrantii romani vin sa le ia banii din asistenta sociala si le aduc numai infractori sunt acum pusi la zid si aratati cu degetul. Autoritatile din Marea Britanie ancheteaza si acuza nu mai putin de 1400 de persoane, printre care peste 260 de politicini, vedete TV sau personalitati, de pedofilie si abuzuri sexuale.

Amploarea abuzurilor sexuale asupra copiilor în societatea britanică este foarte mare, afirmă inspectorul de poliţie Simon Bailey, coordonatorul Operaţiunii Hydrant.

Potrivit datelor obţinute de la autorităţile din regiunile britanice Anglia şi Ţara Galilor, 1.433 de bărbaţi au fost cercetaţi pentru abuzuri sexuale de tip pedofil de la iniţierea operaţiunii, în 2014.

Dintre cei 1.433 de suspecţi, 216 au murit între timp, 76 sunt politicieni, 43 provin din industria muzicală, 135 sunt personalităţi din zona televiziunii, cinematografiei şi radioului, iar şapte sunt sportivi.

Abuzuri sexuale asupra copiilor au avut loc de-a lungul timpului în sute de instituţii britanice – în cel puţin 154 de şcoli, în 40 de asociaţii religioase, în 14 centre medicale, în 11 centre comunitare, în nouă închisori, în opt cluburi sportive şi în 28 de unităţi militare.

Simon Bailey a precizat că există sute de mii de victime ale abuzurilor sexuale de tip pedofil. În anul 2015, în Marea Britanie au fost semnalate 116.000 de reclamaţii privind pedofilia, cu 70 la sută mai multe decât în 2012.

Ultimele stiri