Uite cine vorbeste! Dancila, la Antena 3: Marcel Ciolacu a umilit PSD!

283

Fostul premier PSD, Viorica Dancila, a continuat vineri sa il atace pe Marcel Ciolacu, de aceasta data chiar la postul de propaganda al partidului, Antena 3. Ea i-a cerut lui Paul Stanescu, eminenta cenusie a partidului, sa fie obiectiv.

„Eu cred ca domnul Paul Stanescu nu trebuie sa fie atasat unei persoane. Este secretarul general al PSD si trebuie sa ramana loial obiectivelor si sa aiba taria sa accepte atunci cand sunt lucruri care pot afecta imaginea partidului”, a declarat Dancila.

„Adoptarea tacita in Camera Deputatilor a autonomiei Tinutului Secuiesc va afecta pe termen lung PSD. Atata timp cat Marcel Ciolacu, emblema acestui scandal se va afla in fruntea PSD. (..) Marcel Ciolacu a pus PSD in situatia umilitoare de a fi mustrat de presedintele Iohannis, iar pe membrii PSD in situatia absurda de a se justifica pentru ceva ce nu au stiut. Am iesit in spatiul public pentru a apara partidul. Am iesit in spatiul public pentru a sanctiona o greseala si nu pentru a-i lua locul lui Marcel Ciolacu”, a mai spus Viorica Dancila.

Stanescu s-a situat inca de miercuri de partea lui Ciolacu. El a transmis un mesaj intern in care ii acuza pe criticii lui Ciolacu ca vor sa „destabilizeze” partidul.

„Dragi colegi, vad ca exista niste colegi din PSD, Dancila, Teodorovici Stefanescu si Caprar care vor sa destabilizeze partidul si sa ne faca rau. Si au iesit public cu declaratii sponsorizate pe Facebook exact in ziua in care a iesit si Iohannis violent impotriva PSD. Nu mi se pare o intamplare. Adversarul nostru este in exterior. Si trebuie sa ramana asa. Din partea mea, Marcel are toata sustinere. Si voi face si asta public”, a spus Stanescu.