Acasă Cultura Uite pe cine au bagat romanii in Parlament. Lider AUR: Nu sunt...

Uite pe cine au bagat romanii in Parlament. Lider AUR: Nu sunt un admirator al femeilor. Sunt de o stupiditate crasa

147

Sorin Lavric, presedinte al Senatului AUR, a scris intr-o carte publicata in 2019 ca nu poate sa admire femeile pentru ca nu considera ca aceastea ar putea fi „deasupra barbatilor”. El are si alte numeroase consideratii jignitoare la adresa femeilor.

„Nu sunt un admirator al sexului frumos. Admiratia cere recunoasterea ab initio a unei relatii de superioritate: admiri pe cineva pe care il banuiesti a fi deasupra ta, pe cand femeia poate fi cel mult dorita, dar in nici un caz admirata”,  acris Lavric in cartea „Decoct de femeie”.

Alte pasaje din aceasta carte, citate de Scena9:

„Nici un barbat nu cauta in femeie desteptaciunea, profunzimea sau luciditatea. Cine vrea filosofie, nu o va gasi in capul femeii, dar in schimb va gasi cufundarea in athanorul labios.”

„Cum n-am de gand sa menajez vanitatile, e firesc sa afirm ca chinul gandirii abstracte e prerogativa cuvenita intelectului masculin”.

„Vopsirea unghiilor de la picioare e unul dintre oficiile cele mai absurde la care se poate preta femeia, un oficiu in care barbatul vede o stupiditate crasa”.

„Sunt trei imprejurari cand privelistea unei femei culmineaza in dezgust: cand isi face toaleta intima, cand isi probeaza hainele in oglinda si cand sta pe masa ginecologica”.

Articolul precedentDe unde încep negocierile: PNL-8 ministere, USR-5, UDMR-3. Orban – presedinte al Camerei Deputatilor
Articolul următorA aparut un nou vaccin impotriva Covid-19. Are o eficacitate de 97%