Acasă Cultura Uite pe cine AU(R) trimis românii în Parlament: ”Romania si populatia ei...

Uite pe cine AU(R) trimis românii în Parlament: ”Romania si populatia ei sunt, de 22 de ani, cu stirea guvernarilor, un mare poligon de teste secrete”

1756

AUR a reusit performanta de a intra in Parlament pe fondul amplificarii teoriilor conspirationiste din ultimii ani, considera analistii. Unul dintre marii conspirationisti romani, mare „patriot” si el, este fostul general Emil Strainu. Acesta sustinea ca Romania este tinta unui „razboi geofizic”, astfel incat s-a ajuns ca in tara noastra sa cada „zapada a carei structura a fost modificata electronic”.

„Iarna trecuta a fost o iarna care s-a incadrat perfect in tipicul unei ierni temperat-continentale specifice asezarii geografice a tarii noastre. Se pare insa ca, la un moment dat, cineva ne-a trimis o zapada ce a fost modificata electronic, care fie nu era pentru noi, fie a urmarit un scop mai obscur. In mod concret, fulgul de nea a fost cu 30-60% mai mare ca volum, schimbandu-i-se totodata structura. Apa rezultata din topire a fost mult mai redusa ca volum pentru grosimea stratului de zapada. Asa am avut inainte de topire zapada mare, mari blocaje in toata tara, dar la sfarsit am scapat insa de niste inundatii catastrofale. Unii chiar se fac ca nu stiu despre ce a fost vorba, desi sunt specialisti in climatologie… (…) Romania si populatia ei sunt pana in prezent, de 22 de ani, cu stirea guvernarilor, un mare poligon de teste secrete, inclusiv in domeniul psihotronic!”, spunea Strainu intr-un interviu acordat in februarie 2012.

Strainu, general de armata in rezerva, a fost presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016.

Daca alaturarea declaratiilor fostului peremist de actuala ascensiune a AUR pare exagerata sau fortata, iata ce spunea noua senatoare AUR, Diana Sosoaca, chiar inainte de alegeri. Sosoaca este considerata drept „o profesionista” de catre liderul AUR, George Simion. De altfel in AUR sunt numerosi militari in rezerva, printre care si fostul sef al Statului Major General, Mircea Chelaru.

„In momentul asta voi spune un adevar in premiera nationala. Toate (spitalele mobile), atentie, este un abator pentru romani. Romexpo, Letcani, Ana Aslan, si toate celelalte spitale modulare construite de astia, toate astea sunt abatoare ale poporului roman pentru ca acolo se va face vaccinarea fortata. De aceea sunt goale, ne vor lua pe sus, de aia vor ei sa bage armata, domnule Iohannis. Hai ca spun eu ce vrei sa faci, ca sa stie poporul roman. Daca noi nu intram in Parlament va trebui sa luptam la baioneta cu astia pentru ca ne vor lua pe sus.

Vor sa ne duca precum vitele la abator, la moarte. (…) Vor ne smulga cu armata din case si sa ne duca acolo ca pe vite la taiere. Ascultati-ma ce va spun, Romania in momentul asta este abator de oameni. S-a semnat anul trecut ca noi suntem tara experimentala pentru vaccinuri, sper sa scapam odata de nemernicii astia, nu se poate asa ceva. L-ati auzit pe unul sa spuna ce va spun eu?”, a spus Sosoaca intr-un live pe Facebook.

Citeste continuarea pe Aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos