Acasă ACTUALITATE ULTIMA ORA! Un avion de pasageri s-a prabusit peste un oras! Zeci...

ULTIMA ORA! Un avion de pasageri s-a prabusit peste un oras! Zeci de morti!

O noua tragedie umbreste aviatia mondiala dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit in aceasta dimineata asupra unui oras. din Indonezia.

Cel puţin 30 de persoane şi-au pierdut viaţa după ce un avion militar indonezian s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din oraşul Medan, în nordul insulei Sumatra, şi a fost cuprins de flăcări, a declarat un purtător de cuvânt al armatei, informează Reuters.

Potrivit unei surse militare, avionul s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială, peste un hotel şi mai multe case.

Avionul de tip Hercules C-130 a fost distrus în urma prăbuşirii în oraşul Medan, a informat Metro TV, care a precizat că la bordul avionului s-ar fi aflat 13 persoane, însă pentru moment informaţia nu a putut fi verificată.


Citeste si:

FOTO SOCANT! Avion de pasageri REPARAT cu banda adeziva!

VIDEO Imagini CUTREMURATOARE surprinse in timpul prabusirii unui avion! Nu exista SUPRAVIETUITORI!


‘Potrivit ultimelor informaţii, ar fi murit 30 de persoane. Numărul victimelor ar putea fi mai mare’, a declarat Hisar Turnip, un purtător de cuvânt al agenţiei indoneziene pentru operaţiuni de salvare. Nu se ştie pentru moment câte dintre victime s-ar fi aflat în avion şi câte la sol.

Avionul s-a prăbuşit la câteva minute după ce a decolat de la o bază aeriană din oraşul Medan cu destinaţia Natuna, o insulă vecină.

Potrivit mass-media, pilotul ar fi cerut să revină la bază din cauza unor probleme tehnice, scrieagerpres.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentHoria Moculescu POVESTESTE intalnirea cu Gabriel Cotabita, dupa coma: Se misca bine, face totul singur!
Articolul următorAtac cerebral! Mircea Badea a ajuns la DOCTOR!