Acasă International Un barbat a deschis usa avionului pentru ca se sufoca!

Un barbat a deschis usa avionului pentru ca se sufoca!

Un barbat a fost arestat in Coreea de Sud, dupa ce a deschis usa de iesire de urgenta a unui avion, in timp ce acesta urma sa aterizeze. Avionul, care efectuase o cursa intre Insula Jeju si orasul Daegu, avea la bord aproape 200 de oameni.

Inregistrari video arata cum vantul puternic a patruns in cabina, cauzand panica in randul pasagerilor. Martorii spun ca cei aflati aproape de usa deschisa au lesinat unul cate unul. Politia sud-coreeana a anuntat ca barbatul care a deschis o usa pentru evacuarea de urgenta intr-un avion apartinand companiei Asiana Airlines, chiar in timpul zborului, a declarat ca simtea ca se sufoca si ca ar fi dorit sa coboare din avion mai repede. In plus, barbatul a mai declarat ca era stresat deoarece isi pierduse locul de munca. Avionul se afla la 200 m de sol, in timp ce efectua manevrele de aterizare pe Aeroportul Daegu, cand pasagerul respectiv a deschis usa, provocand panica la bordul aeronavei. Incidentul i-a uluit chiar si pe cei mai experimentati piloti.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDrogul zombie face ravagii in Europa. Carnea se desprinde de pe oase…
Articolul următorPreotul Matei Vulcănescu: „Ori pisica, ori Hristos! Idolatria față de pisică sau câine este flagel național!”