Acasă Stirea zilei Ultimele detalii inaintea concertului Cranberries, de la Romexpo

Ultimele detalii inaintea concertului Cranberries, de la Romexpo

53

The Cranberries canta asta seara pentru a doua oara in Bucuresti, in Pavilionul Central de la Romexpo. The Mono Jacks, trupa din deschidere, urca pe scena la ora 20.00, iar irlandezii isi vor incepe showul la ora 21.00.

The Cranberries va oferi fanilor romani o reintalnire exploziva, cu piese mai vechi si mai noi, de pe albumul Roses, ultimul lansat din discografia irlandezilor. Setlistul va include hiturile care i-au facut pe irlandezi sa tina primele pozitii ale topurilor muzicale din anii ’90: „Zombie”, „Linger”, „Just My Imagination”, „Dreaming My Dreams”, „I Can’t Be With You”, „Free to Decide”, „Salvation”, „Dreams” si altele.

Accesul spectatorilor se face incepand cu ora 18.30 prin Bulevardul Expozitiei, intrarea B, si Bulevardul Marasti, intrarea A. Organizatorii recomanda folosirea mijloacelor de transport in comun (metrou – pana la ora 23.00, statia Aviatorilor; autobuze – pana la ora 23.00, liniile 131, 331, 335, statia Piata Presei Libere; dupa ora 23.00, linia N113, pe ruta Piata Unirii – Piata Presei Libere).

Pentru cei care prefera varianta autoturismului personal, parcarea este asigurata de Romexpo, in Parcarea B, contra sumei de 10 lei pe durata intregului spectacol, cu mentiunea ca locurile sunt limitate. Fanilor li se recomanda sa ajunga mai devreme in cazul in care vor sa beneficieze de aceste locuri.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=SBQeLenafqY&w=853&h=480]

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos