Acasă Romani in strainatate Umilinta fara precedent pentru Ilie Nastase in Anglia! Decizie unica in istoria...

Umilinta fara precedent pentru Ilie Nastase in Anglia! Decizie unica in istoria Wimbledon!

Organizatorii turneului de la Wimbledon se tem că Ilie Năstase ar putea asista la meciurile din această săptămână și au luat măsuri pentru a se asigura că acest lucru nu va fi posibil.

În presa din Regat, jurnaliștii au notat că agenții de pază au primit fotografii cu chipul fostului tenisman și le-au cerut clar să-l oprească.

Cotidianul The Telegraph a fost cel care a anunțat ca agenții de pază de la Wimbledon, turneu care se desfășoară în această săptămână, au primit fotografii cu chipul lui Ilie Năstase și au primit indicaţii să-l oprească în cazul în care se va prezenta la vreuna dintre căile de acces.

După incidentele de la meciul de Fed Cup, reprezentanții turneului de la Wimbledon nu îl doresc pe Ilie Năstase prezent în tribune.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAsa arata Europa viitorului? Cel mai mare festival muzical din Suedia ANULAT din cauza VIOLURILOR comise de imigrantii musulmani!
Articolul următorPana si cei mai mari sustinatori s-au lamurit: Programul de guvernare al PSD, PROSTIRE in fata a romanilor!