Acasă Romani in strainatate Un roman este noul superstar al Americii Centrale! Si-a lansat videoclip cu...

Un roman este noul superstar al Americii Centrale! Si-a lansat videoclip cu celebra cantareata Thalia!

Un cantaret roman a ajuns să cucerească piața din Mexic si America Centrala cu melodiile sale și chiar să lanseze un cântec cu sora unei renumite cântărețe, Thalia. Radu este singurul român care cântă în stil cumbia dar și al doilea român care a spart gheața de peste hotare. Cântărețul este intens promovat în cele mai importante publicații din Mexic dar și America Latină pentru talentul său deosebit.

În curând, Radhu va lansa o melodie împreună cu sora frumoasei cântăreţe Thalia, potrivit romaniatv.net.

“Voi veni în România şi voi cânta muzică tradiţională cu Radhu. Radhu este un cântăreţ român căruia îi place muzica latino-americană”, a declarat Laura Zapata.

Radhu este intens promovat in cele mai importante publicaţii din Mexic şi din America Latina, iar în această toamnă va avea mai multe concerte în Mexic.

Laura Guadalupe Zapata Miranda, nascuta pe 30 iulie 1956, este o actrita mexica de telenovele.Ea a jucat in productii Televisa o mare parte din viata ei. Ea este fiica lui Guillermo Zapata (un pugilist mexican) si Yolanda Miranda (din prima ei casnicie). Curios, s-a casatorit cu unul din nepotii tatalui Thaliei (verisorul Thaliei) facand parte din familia Sodi,din aceasta cauza a fost numita Laura Zapata de Sodi in Mexic. Lauara este sora mai mare a unei faimoase scriitoare.Ernestina Sodi.Zapata a fost prima din familie care si-a castigat un renume international jucand in telenovelele “Rosalinda”,”Pobre nina rica”,”Esmeralda” si in special “Rosa salvaje”,alaturi de Veronica Castro.

Vezi video aici:

In “Maria Mercedes”, una din telenovelele de succes ale Thaliei,ea a jucat rolul unui personaj negativ.In lumea telenovelelor ea este bine cunoscuta pentru rolurile de personaj principal dar si pentru rolurile de personaj secundar.In septembrie 2002 Laura si sora ei Ernestina au fost rapite si duse la o locatie necunoscuta.Stirile cu rapirea acestora a tinut prima pagina a ziarelor din America Latina si a televiziunilor de limba spaniola din Statele Unite.Thalia s-a casatorit cu miliardarul Tommy Mottola, asa ca s-a speculat ca rapitorii le-ar fi cerut o suma mare de bani,insa Zapata a fost eliberata la 18 zile de la rapirea ei iar sora ei Ernestina a fost eliberata dupa 34 de zile.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDescindere ANAF in redactia unei publicatii critice la adresa lui Dragnea! Liderul PSD spune ca el e victima!
Articolul următorLumea trece la alt nivel. Descoperirea care ar putea explica ce uneste materia