Acasă ACTUALITATE UMILINTA MAXIMA pentru Victor Ponta in Germania! Nemtii i-au zis ”Pinocchio” pe...

UMILINTA MAXIMA pentru Victor Ponta in Germania! Nemtii i-au zis ”Pinocchio” pe post!

31

Urmarile votul prin care Victor Ponta este declarat imun in fata Justitiei au urmari foarte dure si urate peste granitele tarii.

Un articol publicat de Studio Wien, sectiunea responsabila de Europa de Est a postului german public „Das Erste” (format din cooperarea tuturor posturilor publice germane regionale), informeaza despre votul din Camera Deputatilor. Redactorii au decis sa foloseasca in articol si melodia „Imi pare tare rau Pinocchio” a rapperului 1Q Sapro, despre care scriu ca „fara sa fie un profet, i-a prezis zile grele celui denumit nu fara motiv Pinocchio inca din urma cu un an si jumatate”.

„Ai nasul lung si se lungeste cand vorbesti,

Nu-i timp acum sa mai spun povesti,

Ca lumea isi rupe carca sa faca un ban si vede,

Cum voi furati si vreti sa si scapati” (versuri din melodie)

 

1Q Sapro, scrie Bayerischer Rundfunk, ar avea sanse sa intre in istoria combaterii coruptiei din Romania ca unul dintre primii pionieri ai anticoruptiei pe ritm de rap. Din 2007, artistul se preocupa de acest subiect, scriu jurnalistii germani.

O mentiune care deja nu mai poate scapa din presa internationala este cea referitoare la facturile emise ulterior de catre Ponta pentru banii primiti de la Dan Sova, facute „dupa principiul Copy-Paste”.

Sursa: stiripesurse.ro

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAlarma cu BOMBA in Casa Alba!
Articolul următorVIDEO – Imagini de colectie cu Mirel Radoi marcand primul gol pentru Steaua, la 19 ani!