Acasă ACTUALITATE Anuntul oficial al NASA cu privire la 24 septembrie! Vine sfarsitul lumii?

Anuntul oficial al NASA cu privire la 24 septembrie! Vine sfarsitul lumii?

50

Adepţii teoriei conspiraţiei dezabat aprins în mediul online catastrofa care se va abate asupra Pământului în intervalul 22-28 septembrie, când un asteroid uriaş se va izbi de Pământ.

În opinia altora, impactul cu asteroidul va declanşa schimbări climatice extreme sau erupţii vulcanice majore, cum a fost cea a vulcanului Calbuco, din Chile, de pe 22 aprilie, iar urgiile ar fi fost anunţate de scrieri biblice.

Astfel, înainte sau în acelaşi timp cu a doua venire a lui Iisus Hristos pe Pământ, cunoscută care Răpirea Bisericii, credincioşii vor fi înviaţi şi ridicaţi de pe pământ ca să-l întâlnească. Predicatorii care îmbrăţişează această idee consideră că din 24 septembrie, cel mai probabil, va începe o perioadă de nenorociri care se va întinde pe şapte ani (tribulaţiile).

Teoria se bazează pe diverse interpretări ale epistolei întâi către Tesaloniceni, din Noul Testament, a legăturilor cu înţelesul probabil al altor pasaje biblice, din epistola a doua către Tesaloniceni, dar şi din Cartea Apocalipsei.

Reprezentanţii NASA (Agenţia Spaţială Americană) neagă posibilitatea ca un asteroid să intre în coliziune cu Pământul în următoarele luni.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDELICIOS! Cartofi noi la cuptor cu smantana, marar si usturoi!
Articolul următorSTENOGRAME: Victor Ponta apare inregistrat de DNA in dosarul cumnatului sau!