Acasă ACTUALITATE Un avion cu 72 de oameni la bord s-a prabusit!

Un avion cu 72 de oameni la bord s-a prabusit!

O aeronavă care transporta 72 de persoane s-a prăbușit duminică în vestul oraşului Pokhara, în Nepal, a declarat un oficial al aeroportului. Televiziunea de stat a transmis că unele cadavre au fost recuperate de la locul accidentului petrecut în vestul statului, informează rador.

Cel puțin 16 persoane au murit în urma prăbușirii unei aeronave de pasageri cu 72 de locuri pe pista de pe Aeroportul Internațional Pokhara din Nepal, a raportat agenția de presă Reuters, citând purtătorul de cuvânt al armatei nepaleze. Avionul Yeti Airlines care a zburat către Pokhara din Kathmandu s-a prăbușit în Pokhara din districtul Kaski, a informat Kathmandu Post.

La bordul aeronavei se aflau în total 68 de pasageri și patru membri ai echipajului. Aeronava s-a prăbușit între vechiul aeroport și Aeroportul Internațional Pokhara, a declarat Sudarshan Bartaula, purtătorul de cuvânt al Yeti Airlines, pentru Kathmandu Post.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentA vrut sa faca pe smecherul si si-a rupt gatul! Un schior a intrat în zona interzisă in Poiană
Articolul următorUSR-istii pun banul pe primul loc: Tunul dat de Ghinea prin care si-a aisgurat 5.000 de euro pe luna, bani publici!