Acasă Monden Un celebru MILIONAR ROMAN ajunge la sapa de lemn! Fosta sotie ii...

Un celebru MILIONAR ROMAN ajunge la sapa de lemn! Fosta sotie ii ia TOTUL, la capatul CELUI MAI SCUMP divort din Romania!

Cel mai scump divorţ din România se apropie de final. Un milionar e adus la sapă de lemn de soţia lui. Dan Adamescu nu scapă uşor din procesul de divort.

Soţia sa a cerut marţi în instanţă ca valoarea daunelor să crească de la 10 la 20 de milioane de euro, scrie stiripesurse.ro.

Pe deasupra, Carmen Adamescu vrea jumătate din averea soţului său, estimată la 750 de milioane de euro. Luat prin surprindere, avocatul lui Dan Adamescu a cerut un răgaz pentru a combate solicitarea făcută.


Citeste si:

Unul dintre cei mai cunoscuti politicieni din Romania DIVORTEAZA dupa 35 de ani de casnicie!


Judecatorii vor relua discuţiile în 18 februarie. Procesul de divorţ a fost intentat de Carmen Adamescu la jumătatea anului trecut. Soţia milionarului si-a justificat gestul spunând că nu mai suportă escapadele lui amoroase.

Gurile rele nu s-au sfiit însă să spună că divortul ar fi un motiv ca Adamescu să îşi pună la adăpost averea în eventualitatea în care ar vrea să i-o confiște judecătorii în celalt dosar penal, spune RealitateaTV.

dan adamescu

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentTRAGEDIE in Bucuresti! Un tramvai A OMORAT un om si a ranit grav altul!
Articolul următorArafat trimite doua elicoptere sa SALVEZE 70 de turisti blocati la Balea Lac, la peste 2000 de metri altitudine!