Acasă Dosar Un criminal in serie, condamnat la 99 de ani de puscarie, trimis...

Un criminal in serie, condamnat la 99 de ani de puscarie, trimis de statul roman la mare pe banii nostri!

231

Unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din România se bucură acum de libertate. Pe lângă serviciu și live-urile de pe Tik Tok, Csampar a fost și la mare, printr-un program al Primăriei Balotești, acolo unde domiciliază.

Marius Csampar, unul dintre cei mai sadici criminali în serie din România, a fost eliberat condiționat după 22 de ani de detenție, în 2020, chiar dacă era condamnat la 99 de ani de închisoare. A comis 6 crime în perioada 1994 – 1997. A fost eliberat condiționat în 2020.

Csampar s-a angajat, la scurt timp, la Administrația Domeniului Public din localitatea de domiciliu, adică Balotești.

În timpul unui live pe Tik Tok, a fost în Eforie, printr-un program al Primăriei Balotești. ”Am fost săptămâna trecută o zi și acum iar. Ne duce și pe noi Primăria. De dimineața până seara”, a spus el.

„Am fost să mă relaxez, sau eu nu am voie? Că nu înțeleg. Pentru lumea care nu știe, în afară de faptul că m-am dus la mare să mă relaxez și să socializez, să mă reabilitez, că asta face parte din reabilitarea mea pe care eu mi-o impun ca reabilitare și socializare. Deci viața mea este foarte bine organizată, de mine, de primărie, de poliție”, a spus Csampar, pentru Digi24.

Cristian Pretorian, primarul comunei Balotești: „Dacă îi spuneam, „domnule, tu nu ai voie”, cu toate că nu știam că s-a înscris în lista repectiva pentru a merge la mare, „tu nu ai voie să mergi la mare”, da? Doamnă, care era reacția lui? Nu i se trezea cumva în interior o stare de nervozitate și de răzbunare?”, a spus edilul, pentru sursa citată. „Există un spațiu închiriat pentru el. Doamnă, e asigurat de, deee… primărie.”, a explicat edilul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos