30 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăStirea zileiIlfovUn cunoscut politician, candidat PNL la primarie, S-A SINUCIS! A lasat bilet...

Un cunoscut politician, candidat PNL la primarie, S-A SINUCIS! A lasat bilet de ADIO!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Kelvin Kiptum, deţinătorul recordului mondial la maraton a murit

Kenyanul Kelvin Kiptum, deţinătorul recordului mondial la maraton, şi...

Fosta sotie a presedintelui CJ Cluj a fost gasita moarta in casa la doar 47 de ani

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Timiș, Alin Tișe,...

Primar din Olt mort intr-un accident rutier. Ambulanta s-a ciocnit cu un SUV!

Primarul comunei Gradinari Olt, Mihai Ioana, in varsta de...
Viceprimarul comunei Corbeanca, Tudor Dumitru, este căutat de poliţişti şi scafandri pe raza comunei şi în lacul Corbeanca, după ce în dimineaţa zilei de marţi a lăsat un bilet de adio la domiciliul său şi a dispărut. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Ilfov, Claudia Burada, la căutări participă atât poliţişti din Ilfov, precum şi scafandri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. 

Dumitru Tudor are 62 de ani şi în ultimii ani a ocupat functia de vice-primar, dupa ce fusese anterior edilul sef. El candida din partea PNL.

Martorii locali spun ca Tudor a venit la Primarie la ora 5:00, atunci cand nu era nimeni in cladire, condus de o masina a serviciului de paza Cyber Security, fosta Anaconda Security, scrie stiripesurse.ro.

Dupa aceea, nu l-a mai vazut nimeni. Primarul Valeriu Anton este cel care a găsit un bilet de adio din partea lui Dumitru Tudor, al carui continut inca nu s-a aflat.

Potrivit unui martor ocular ar fi vorba de un bilet de adio pe care l-a lăsat pe biroul de la primărie în care își justifica gestul: ”Biletul a fost luat de poliția criminalistică. E plin de poliție pe aici. Săracul de el, vai de el.De vreo 2-3 ore s-a întamplat. Avrea ceva probleme penale, era în divorț cu soția și avea și probleme financiare.”

Ultimele stiri