16.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăStirea zileiUn film de animatie conduce box office-ul american

Un film de animatie conduce box office-ul american

in:

Stiri pe acelasi subiect

the-croods-766690lThe Croods, un film de animatie de familie in care pot fi auzite vocile lui Nicolas Cage, Emma Stone si Ryan Reynolds, si-a facut debutul in box office-ul american chiar pe primul loc in acest weekend, reusind sa stranga din vanzarea biletelor 44,7 milioane de dolari.

Pe locul doi in topul incasarilor de peste weekend se situeaza Olympus Has Fallen, un thriller de actiune ce are in centru un atac la Casa Alba, cu Gerard Butler, Aaron Eckhart si Morgan Freeman, care a strans 30,5 milioane de dolari, conform Gossip Cop.

Pe locul trei in clasamentul in functie de incasari este adaptarea dupa povestea Vrajitorului din Oz, care a strans din vanzarea biletelor 22 de milioane de dolari.

The Call si comedia Admission, cu Tina Fey-Paul ocupa locurile 4 si 5, adunand 8,7 si, respectiv, 6,4 milioane de dolari.

Din top 10 mai fac parte Spring Breakers, cu Selena Gomez, Ashley Benson si Vanessa Hudgens, cu incasari de 5 milioane de dolari, The Incredible Burt Wonderstone (4,3 milioane de dolari), Jack the Giant Slayer (3 milioane), Identity Thief (2,5 milioane) si Snitch (1,9 milioane de dolari).

Ultimele stiri