20.9 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăACTUALITATEUn fost baron PSD si-a amenajat vila de lux in puscarie: Are...

Un fost baron PSD si-a amenajat vila de lux in puscarie: Are aer conditionat si conditii de 5 stele!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Vila din pușcărie: Unul dintre bogații României, închis la Jilava, și-a amenajat celulă cu AC și condiții de 5 stele.

În timp ce bătrânii României sunt umiliți în azilele groazei, acolo unde trăiesc în condiții greu de imaginat, pușcăriașii celebri își fac condiții de lux chiar în spatele gratiilor.

Vă prezentăm un caz revoltător de la Penitenciarul Jilava, pușcăria de la marginea Capitalei care, de-a lungul ultimilor ani, a găzduit afaceriști, polițiști și interlopi, laolaltă, după ce au primit condamnări grele.

Unul dintre bogații care se află în spatele zidurilor groase de la Jilava este Remus Truică, fostul șef de cabinet al liderului PSD Adrian Năstase, condamnat, în 2020, la 7 ani de închisoare în dosarul Fermei Băneasa.

Potrivit surselor noastre, omul de afaceri și-a făcut viața ușoară la pușcărie, iar în aceste zile caniculare, în care România se topește la propriu, sub temperaturi ce depășeșc ușor 45 de grade, Remus Truică stă ‘la răcoare’. Și nu vorbim despre faptul că se află în penitenciar, ci despre faptul că acesta și-a făcut o vilă în pușcărie.

Da, ați auzit bine! Nu este vorba despre nici o glumă amară, ca traiul pe care îl duc unii dintre bătrânii noștri. Remus Truică ar fi dat bani, mai concret, ar fi sponsorizat amenajarea fostului abator al piușcăriei într-un loc de detenție modern, cu aer condiționat, bucătărie, baie și toate cele necesare.

Aici, potrivit surselor noastre, Truică și alți aproximativ 6 deținuți își duc viața liniștiți, departe de căldura sufocantă din blocurile de detenție ale Jilavei, acolo unde deținuții nu șiu unde să se mai ascundă de căldură, la fel ca șobolanii care, din când în când, le mai fac câte o vizită.

Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, informația despre vila din pușcărie ar fi ajuns deja la conducerea Ministerului Justiției care, în curând, va demara o anchetă pentru a vedea în ce condiții s-a făcut sponsorizarea și dacă actuala conducere a penitenciarului a respectat legea ca la carte.

N. R. Zona cu X este blocul de detenție în care stau deținuții, iar zona cu O este cea în care se află fostul abator, transformat în celulă de lux.

Ultimele stiri