Acasă ACTUALITATE Un lider PSD a devenit PACALICIUL televiziunilor! Dupa Antena 3 si Romania...

Un lider PSD a devenit PACALICIUL televiziunilor! Dupa Antena 3 si Romania TV l-a DAT AFARA din emisiune pe Codrin Stefanescu!

1598

Victor Ponta a început pe față războiul cu Liviu Dragnea. Miercuri seară l-a atacat pe președintele PSD în direct la Romania TV. Ca bonus, Codrin Ștefănescu a fost dat afară din emisune și de la Romania TV, e drept, era în direct prin telefon și nu în studio ca la Antena 3.
Se pare că Ștefănescu, secretarul PSD, a devenit păcăliciul televiziunilor.

Enervat de faptul că fostul premier, Victor Ponta a vorbit aproape 20 de minute, Codrin Ştefănescu şi-a ieşit din minţi. Secretarul general adjunct al social-democraţilor voia să îi dea o replică lui Ponta, dar Andreea Creţulescu, realizatoarea emisiunii i-a închis telefonul pentru că nu răspundea la o întrebare, informează stiripesurse.ro. Schimbul de replici a fost savuros.

”CODRIN ŞTEFĂNESCU L-aţi lăsat pe Ponta să vorbească 18 minute neîncetat şi pe mine nu mă lăsaţi să vorbesc un minut. Vreau şi eu un minut pentru PSD. Nu e nicio problemă la gaze. Dacă nu mă lăsaţi să vorbesc, nu ştie lumea nimic cum e cu gazele. M-aţi întrerupt după 6 secunde. Lăsaţi-mă şi pe mine să vorbesc măcar 30 de secunde.

ANDREEA CREŢULESCU Eu zic că domnul Ştefănescu face mişto de noi. Asta e guvernare, domnule? La revedere.”, a fost schimbul de replici dintre cei doi.

Menționăm că în urmă cu câteva zile, la Antena 3, Dana Grecu l-a dat afară din emisiune pe Ștefănescu pentru un atac la persoană la adresa unui parlamentar PNL.

Victor Ponta a anunțat că își dă demisia din PSD, una în alb, pe care i-o va trimite lui Liviu Dragnea. Atacurile din Parlament au continuat miercuri seara, la România TV.

”Nu se rupe nicio coaliţie şi nici nu vreau. Vreau să aibă succes această coaliţie. Chiar dacă nu am avut nicio implicare în conducerea PSD, am fost în campaniile electorale pentru că m-au convins unii colegi. Nu mă puteţi bănui că vreau să câştige Iohannis şi PNL.

De la mine nu o să auziţi ceva rău de PSD. Eu nu am venit din alt partid. Dacă plec de la PSD, nu mă duc într-un alt partid. Dacă am eu o problemă cu domnul Dragnea, e ceva între noi. Sunt lucruri care mă îngrijorează. În Europa sunt schimbări şi România rămâne a şaptea roată la căruţă.

PSD nu are nicio poziţie faţă de chestia asta. Îmi doresc foarte tare să se ia măsuri sociale, dar am învăţat ceva. Nu putem împărţi ceva ce nu avem. Îmi e teamă că noi împărţim ce nu avem. Azi am fost în parlament.

Domnul Tăriceanu a propus o rezoluţie faţă de poziţiile domnului Iohannis şi ale procurorilor. Am vrut să văd poziţia PSD-ului, am stat o oră şi nu am văzut-o.

Domnul Grindeanu s-a întâmplat să mă mai întrebe ceva, altcineva din PSD nu m-a întrebat nimic. Nu mă înţeleg cu Dragnea, dar asta e problema noastră personală. Îmi spun opinii şi atât.”, a spus Victor Ponta la România TV.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos