Acasă ACTUALITATE Un razboi poate izbucni in orice clipa! China cere de URGENTA cetatenilor...

Un razboi poate izbucni in orice clipa! China cere de URGENTA cetatenilor sai sa FUGA din Coreea de Nord!

Ambasada Chinei lansează un mesaj către cetățenii săi prin care le cere acestora să părăsească de urgență Coreea de Nord. Acesta ar putea fi semnalul că se intensifică conflictul dintre Coreea de Nord și SUA.

În mesajul său, Ambasada chineză s-a arătat îngrijorată că tensiunile dintre Statele Unite şi Coreea de Nord riscă să destabilizeze regimul lui Kim Jong-un. Diplomaţii au început să trimită acest avertisment de pe 20 aprilie, cu cinci zile înainte ca regimul să sărbătorească 85 de ani de la înfiinţarea Armatei Republicii Coreene, informează Digi24.

Cum era de așteptat, aniversarea a fost însoţită de o demonstraţie a puterii militare a regimului de la Phenian, informează Digi24.

Un cetăţean cu dublă cetățenie, chineză și coreeană, citat de publicația menționată, recunoaşte că şi-a părăsit locuinţa din Phenian după ce a primit un mesaj de avertizare din partea Ambasadei Chinei. Acesta susţine că-şi vizita la două-trei luni ţara natală, dar diplomaţii i-au recomandat să rămână pentru o perioadă în China. „Ambasada nu mi-a mai dat niciodată un asemenea avertisment. M-am îngrijorat şi am plecat în grabă din ţară”, a declarat bărbatul, sub protecţia anonimatului, pentru Korean Times. Acesta susţine însă că atmosfera este una destul de paşnică în capitala Phenian, departe de tensiunile în creștere din peninsula Coreeană.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentA murit unul din membrii trupei Holograf! Dan Bittman: Nu credeam ca doare atat de tare…
Articolul următorDistrug tara pentru a se imbogati! Toata conducerea CFR Marfa la DIICOT: Vindeau vagoane de tren la pret de fier vechi!