Acasă Sanatate Un reputat doctor roman: fara plicuri si spagi sistemul medical se prabusea...

Un reputat doctor roman: fara plicuri si spagi sistemul medical se prabusea in Romania!

21

Doctorul Florin Chirculescu este unul dintre cei mai apreciati medici specialisti în chirurgie toracică, el lucrand la Spitalul Universitar din Bucureşti. Si nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume, chiar daca nu ne convin.

Florin Chirculescu crede că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin decizia de a păstra medicii în corpul funcţionarilor publici, şi-a creat un ascendent asupra corpului medical şi este şi ipocrită pentru că judecătorii ca şi politicienii când au o problemă dau telefoane.

„Gândiți-vă că DNA termină cu politicenii și începe să-i caute pe medici din cauza plicului. Medicii nu ies în stradă, sunt și dezamăgiți și-au bătut toți joc de ei, inclusiv șefii lor. Și ce vor face? Vor pleca și cine va rămâne se va uita la ceas. Și pleacă acasă, ca orice funcționar public” spune Florin Chirculescu.

El mai susţine că, în lipsa banilor, „plicurile au ţinut în picioare sistemul medical „.

„Plicurile ne țin peste program, nu suntem martiri, suntem indivizi care avem o meserie de care suntem foarte mândri dacă nu ești orgolios ca medic nu ai cum să fii un medic bun”, spune Chirculescu. .

Interviul integral AICI

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCea mai mare minciuna IN NUMELE parintelui Arsenie Boca! Biserica castiga sume enorme de bani!
Articolul următorAlarma cu BOMBA in Casa Alba!