10.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăStirea zileiUn roman a cucerit SUA cu o mancare pe care la noi...

Un roman a cucerit SUA cu o mancare pe care la noi o gasesti pe orice strada! Americanii sunt innebuniti!

in:

Stiri pe acelasi subiect

“M-am asteptat sa iasa un produs bun, dar nu am anticipat un astfel de succes”, a declarat Bogdan Tarasov, intr-un interviu pentru Eater.com si preluat de wall-street.ro care povesteste secretele romanului care face shaorma pentru americani.

In prezent, Bucharest Grill este un simbol al localurilor fast-food din orasul american Detroit. Una din locatiile sale inregistreaza zilnic in jur de 1.000 de comenzi de shaorma, cea mai mare parte dintre acestea fiind realizate de catre angajatii din centrul orasului, fani ai echipei de baseball si a celor care frecventeaza cluburile in cursul serii.

Bogdan Tarasov a deschis o a doua locatie a deja cunoscutului punct de atractie, iar pentru anul in curs antreprenorul roman planuieste sa deschida un nou restaurant. Pastrarea denumirii si a business-ului in interiorul orasului este un lucru foarte important, crede acesta.

„Daca sunt clienti care vin din sud si vor sa manance in Detroit, atunci nu trebuie sa mergem in zona suburbana. Clientii pot veni in oras si vor observa schimbarea”, este de parere Bogdan Tarasov.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version