14 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăACTUALITATEAutoUn roman este VEDETA in Europa dupa ce si-a construit o SUPERBA...

Un roman este VEDETA in Europa dupa ce si-a construit o SUPERBA MASINA din lemn!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

După peste trei ani de zile, și 14.000 de lire cheltuite, un român din Corunca și-a construit o mașină din lemn. Peter Szabo a muncit 4.500 de ore pentru a construi mașina pe care a botezat-o Julia, după numele soție sale.

„După ce am construit o trăsură de lemn am zis că am nevoie de o provocare mai mare“, a povestit românul, citat de regatulunit.com.

„Este foarte greu să găseşti o maşină de lemn de bună calitate. E aproape imposibil să găseşti una în toată lumea“, mai zice el.

Maşina “Julia” are un motor V6 de 2,3 litri de Ford Taunus, iar scaunele sunt de la un Mercedes-Benz. Cât despre viteză, mașina de lemn poate atinge 90 de kilometri/h. După ce a terminat proiectul grandios, românul a scos mașina la plimbare prin satul său, unde a atras admirația vecinilor.

Peter Szabo a cheltuit aproximativ 14.000 de lire, doar pe lemnul special din care este făcută caroseria mașinii, potrivit sursei citate.

Vezi aici Video:

Vehiculul combină liniile retro ale automobilelor clasice cu inovațiile lumii moderne, precum precum folosirea unei tablete la controlul luminilor şi pentru muzică.

Ultimele stiri