AUTO

Un roman este VEDETA in Europa dupa ce si-a construit o SUPERBA MASINA din lemn!

După peste trei ani de zile, și 14.000 de lire cheltuite, un român din Corunca și-a construit o mașină din lemn. Peter Szabo a muncit 4.500 de ore pentru a construi mașina pe care a botezat-o Julia, după numele soție sale.

„După ce am construit o trăsură de lemn am zis că am nevoie de o provocare mai mare“, a povestit românul, citat de regatulunit.com.

„Este foarte greu să găseşti o maşină de lemn de bună calitate. E aproape imposibil să găseşti una în toată lumea“, mai zice el.

Maşina “Julia” are un motor V6 de 2,3 litri de Ford Taunus, iar scaunele sunt de la un Mercedes-Benz. Cât despre viteză, mașina de lemn poate atinge 90 de kilometri/h. După ce a terminat proiectul grandios, românul a scos mașina la plimbare prin satul său, unde a atras admirația vecinilor.

Peter Szabo a cheltuit aproximativ 14.000 de lire, doar pe lemnul special din care este făcută caroseria mașinii, potrivit sursei citate.

Vezi aici Video:

Loading...

Vehiculul combină liniile retro ale automobilelor clasice cu inovațiile lumii moderne, precum precum folosirea unei tablete la controlul luminilor şi pentru muzică.

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP