Acasă Auto Fost sef al CNADNR: Șoferii riscă accidente în orice moment pe autostrăzile...

Fost sef al CNADNR: Șoferii riscă accidente în orice moment pe autostrăzile din România!

9

Șoferii riscă în orice moment să facă accidente pe autostrăzile din România, care sunt pline de gropi și au mari probleme, a declarat, luni, fostul director general al CNADNR Mihai Bășulescu, într-o conferință de presă.

El este și reprezentant al Grupului de inițiativă pentru restructurarea și reprofesionalizarea CNADNR, care, alături de Sindicatul Național Profesional al Drumarilor din România, a organizat luni o conferință de presă cu scopul de a demasca neregulile din activitatea companiei de drumuri.

Bășulescu a precizat anterior, în conferința de presă, că toate autostrăzile din România au probleme.

„Evident că, pentru șoferi, este periculos. Există riscul de accidente, există riscul să mergi cu mașina pe un drum perfect și să te trezești cu mașina în groapă”, a susținut Bășulescu, întrebat de ziariști ce riscă șoferii din cauza infrastructurii proaste.

Reprezentanții Grupului de inițiativă pentru restructurarea și reprofesionalizarea CNADNR au cerut luni demisia ministrului Transporturilor, Dan Costescu, a secretarului de stat Marcel Boloș și a actualului șef al companiei de drumuri, Cătălin Homor, pentru situația dezastruoasă a sectorului, dar și din cauza neregulilor sesizate în cadrul CNADNR.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos