Acasă Monden Un terapeut Reiki explică MINUNEA prin care Gabriel Cotabita s-a trezit din...

Un terapeut Reiki explică MINUNEA prin care Gabriel Cotabita s-a trezit din coma!

Eduard, un terapeut Reiki citat de spynews.ro, a vorbit despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă si a explicat minunea prin care acesta si-a revenit.

Terapeutul a spus că artistul are o legătură specială între trup şi partea specială şi că asta îl ajută să se recupereze în mod galopant, potrivit spynews.ro.

„Domnul Gabriel Cotabiţă are legături mult mai puternice din partea energetică şi partea fizică. El se poate vindeca mult mai repede decât celelalte persoane. Dânsul are o legătură dintre corp şi partea energetică mult mai strânsă, pe care o foloseşte să se poată vindeca. Reiki este o tehnică japoneză. Prin reiki noi canalizăm această energie la organul afectat…Sunt mai multe grade în Reiki, parcurgi mai multe cursuri, ai cunoştinţe mult mai mari. Dânsul având un program încărcat nu a avut timp să practice reiki pe alte persoane, însă a făcut-o pe propria persoană”, a spus terapeutul.

Gabriel Cotabiță este constient, dar momentele de cooperare alterneaza cu perioade de confuzie, anunță medicii de la spitalul Floreasca.

Gabriel Cotabiță prezinta o suferinta cerebrala postanoxica. Evaluarea neurologica este in ameliorare, pacientul fiind evaluat in prezent pe scala GCS la 13 puncte, anunță medicii de la spitalul Floreasca.

Gabriel Cotabiță este constient, momentele de cooperare alterneaza cu perioade de confuzie, dezorientare temporo-spatiala si agitatie psihomotorie in planul patului. Pacientul respira spontan, necesitand intermitent oxigenoterapie pe masca si are functiile vitale in parametrii normali. Se alimenteaza per os, beneficiaza zilnic de sedinte de psihoterapie si fiziokinetoterapie.

O echipa multidisciplinara reevalueaza in fiecare zi starea de sanatate inca fragila a pacientului, precizează comunicatul spitalului.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentRDS&RCS a redus tarifele cu pana la 40 la suta!
Articolul următorChimicalele din pastilele de slabit iti afecteaza GRAV sanatatea!