Acasă Monden Nea Popa de la Bloc a ajuns intr-o situatie DISPERATA! Vezi ce...

Nea Popa de la Bloc a ajuns intr-o situatie DISPERATA! Vezi ce credite are la banci!

36

Actorul Tudorel Filimon este cunoscut de toata lumea pentru rolul din serialul ”La Bloc” de pe PRO Tv. Recent acesta a ajuns intr-o stare foarte grea financiara.

Tudorel Filimon si sotia lui, Draguta, si-au investit toate economiile de-o viata intr-o vila pe care au construit-o in urma cu cativa ani in cartoerul bucurestean Colentina. Pentru ca banii nu le ajungeau, ei au apelat la un credit imobiliar. Pe vremea aceea, situatia financiara a celor doi era una stabila: actorul avea contract cu PRO TV iar sotia lui era angajata la Ministerul Transporturilor. Intre timp, lucrurile au mer tot mai prost, iar Nea Popa a ajuns o tinta vie pentru banci, care l-au anuntat ca va fi executat silit pentru neplata ratelor si ca sunt sanse foarte mari sa ramana fara casa.

Din acel moment, familia Filimon a trecut la masuri drastice. Una dintre acestea a fost scoaterea la vanzare a locului de veci a familiei, situat in cimitirul Bellu Militar. Draguta Filimon a postat cu cateva luni in urma un anunt pe mai multe site-uri prin care solicita 2.000 de euro in schimbul locului de veci care deocamdata este neamenajat. Pretul cerut este sub nivelul „pietei”, un loc de veci la Bellu ajungand si la 10-12.000 de euro.

Nea Popa a incercat sa-si rezolve problemele financiare inscriindu-se la un show de televiziune care presupunea sa reziste mai multe luni in conditii grele, in inima padurii. Din pacate, dupa cateva zile, actorului i s-a facut rau si a fost luat cu Salvarea, vazandu-se obligat sa renunte la emisiune si la contract.

Sursa: libertatea.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos