Acasă Stirea zilei Un trailer spectaculos pentru cel mai asteptat film al anului

Un trailer spectaculos pentru cel mai asteptat film al anului

83

Moment fericit pentru fanii cartilor lui J.R.R.Tolkien! Studiourile Warner Bros au lansat un nou trailer pentru „Hobbit”, filmul ce se va ajunge pe marile ecrane pe data de 14 decembrie. Clipul de doua minute prezinta inceputul calatoriei hobbit-ului Bilbo Baggins. Actiunea are loc inaintea trilogiei „Stapanul Inelelor”.

„Hobbit-ul” spune povestea lui Bilbo Baggins, convins de vrajitorul Gandalf sa plece intr-o aventura alaturi de un grup de pitici. Aventurierii vor sa distruga un dragon care a pus stapanire pe regatul lor. In film vor aparea si personaje cunoscute din „Stapanul Inelelor”, precum Gollum.

Regizorul neo-zeelandez Peter Jackson a decis sa imparta „Hobbit-ul” in trei filme, primul urmand sa fie lansat in luna decembrie. Urmatoarele doua parti vor ajunge pe ecrane in 2013, respectiv 2014.

Analistii sustin ca trilogia lui Jackson va fi una de mare succes. Filmele din seria „Stapanul Inelelor” au strans aproape 3 miliarde de dolari din vanzarea biletelor de cinema, iar cartile scrise de J.R.R.Tolkien au fost vindute in 150 de milioane de exemplare.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos