25.1 C
București
vineri, mai 24, 2024
AcasăEconomieUna dintre cele mai mari companii aeriene din lume ANUNTA INVESTITII MASIVE...

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume ANUNTA INVESTITII MASIVE in Romania! Apar noi rute!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Dezamăgire natională! România are șanse scăzute să se mai califice la Campionatul European

Belraus-România a fost o partidă dezamăgitoare, mai ales pentru...

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, Ryanair, prezentă pe segmentul low-cost, a anunțat o investiție de 100 de milioane de dolari odată cu deschiderea unei baze pe Aeroportul Internaţional Timişoara ”Traian Vuia”.

 Baza va fi operaţională începând cu data de 1 noiembrie, scrie capital.ro.
 ”Anunţăm deschiderea rutei Timişoara – Bucureşti cu o frecvenţă de două zboruri pe zi, dar şi a altor șase rute internaţionale către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted şi Milano Bergamo, care vor servi 575.000 de clienţi într-un an, respectiv vor susţine 430 de locuri de muncă, conectate activităţilor aeroportului”, a declarat David O’Brien, Chief Commercial Officer al Ryanair. Potrivit acestuia, prin alocarea unei aeronave, compania investește 100 de milioane de dolari în regiunea Banat.

Noua rută Timişoara – Bucureşti va fi disponibilă în curând pentru rezervări, reiese din datele operatorului de transport. Compania scoate la vânzare peste 100.000 de locuri, la prețuri începând de la 19.99 euro pentru călătorii în noiembrie şi decembrie, şi rezervări până la miezul nopţii, marţi, 19 ianuarie. ”Prezenţa unei companii aeriene precum Ryanair pe Aeroportul Internaţional Timişoara şi introducerea de noi curse aeriene înseamnă noi oportunităţi atât pentru aeroport, cât şi pentru cetățenii din regiunea de vest a României. De asemenea, aceasta va avea ca şi consecinţă directă o creştere semnificativă a atractivităţii economice a zonei şi, pentru aeroport, o creştere a numărului de pasageri și a cifrei de afaceri”, a spus Dan Iulian Idolu, drectorul gneral al aeroportului.

Ultimele stiri